Екоакция-хепънинг на Южния плаж
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 01.05.2010Коментари ()620
Музикален фестивал на чистотата "Ща` сливи за смет" ще се проведе днес следобед на Южния плаж в морската столица. Атракция ще бъдат водолази,които ще чистят морското дъно от досадния боклук, а красиви русалки тайно ще ги наблюдават.

"Голямото лято отново пристига с гръм и фест под слънцето. Забавлението е свързано с подготвянето на плажа за тен и летни пръски. Но докато бягаш към поредната авантюра е кофти да стъпиш на капачка или стърчаща бъркалка или на костилка,фасове или някакъв камък. Тази смет си е от нас и който иска да се състезава в дисциплината „Събиране на дребен боклук", гласи поканата на организаторите - доброволци към Младежкият информационно-консултантски център "Варна на младите", общинска дирекция "Младежки дейности и спорт" и " Old Kids".

До идеята се е стигнало след анкетно проучване на желанията и интересите на младите варненци в дните на младежката активност 23-25 април.

За най-активните в екоакцията ще има парични награди по 100, 50, 30 и 10 лева + 2 специални награди. Регистрацията започва в 12:59. Стартът е насрочен за 14 часа.

След почистването започва купон на плажа, в който ще се изявят Oggy dog, Dreben G, Pizza, Casimus, Dj Jijo, Gevrecity, Mc 9,8 и Indignity.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ekoakciya-hepuning-na-Yuzhniya-plazh-160121
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.