Младежки стрийт фест правят днес във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:55 / 16.05.2010Коментари ()802
Младежка неформална група „Аморфа", организира за трета поредна година Стрийт фест по повод Деня на Европа - 9 май, съобщиха организаторите. Събитието ще се проведе днес на сцена „Амфитеатър" (под Пантеона) от 16:00 до 20:00 ч., а в случай на силен дъжд - в бившия басейн „Варна" (кв. Чайка).

Фестът ще събере много млади хора, представители на различни градски спортове и изкуства като скейт, брейк и хипхоп танци, блейд, байк, графити арт, хек и други, които ще отбележат празника на континента като едновременно се забавляват и споделят уменията си. За участниците и посетителите на феста ще има няколко арт работилници, кът за четене, както и представяне на чуждестранни култури.

Целта е да празнуваме заедно и да покажем, че младите хора във Варна имат какво да дадат на града си и всички на едно място правят една малка Европа. В рамките на феста ще се проведе еко кампания, подкрепена от основните партньори на фестивала. За донесените и изхвърлени в специалните контейнери за рециклиране пластмасови и стъклени бутилки, всеки ще получи награда. Ще раздадем и други награди в отделните състезания.

Фестът трябваше да се състои навръх 9-и май, но бе отложен заради проливния дъжд.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Mladezhki-striit-fest-pravyat-dnes-vuv-Varna-163411
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.