И пациентите на Центъра за психично здраве ще се включат в Деня на предизвикателството
Автор: Екип Varna24.bg 10:30 / 22.05.2010Коментари ()764
Днес, 22.05.2010 г. пациентите на Центъра за психично здраве ще се включат в Деня на предизвикателството, посветен на 17 май - ден на българския спорт. Под ръководството на Франк Никсдорф - треньор във футболния клуб на Вердер Бремен / Германия/ те ще проведат редица спортни състезания, а за победителите са предвидени награди - оригинални фанелки, топки, флагчета и сувенири на известния спортен клуб, които той предоставя безвъзмездно. За младежите, преодоляващи зависимостта си към наркотични вещества, спортът е една добра възможност както да развият нов и здравословен стил на живот, така и да се впишат адекватно в общността, да намерят подкрепа и съмишленици.

Спортният празник се осъществява с любезното съдействие на Общинско предприятие „Спорт за всички" и на неговия управител Волен Марчев. Събитието ще се проведе на територията на спортния комплекс в Морската градина от 11.00 ч. На този ден на терена ще си дадат среща добронамереността и волята за живот, прескочили географските граници, събрали заедно хора, които ценят приятелството и борбения дух. Нашата заявка е това да не остане изолирано събитие, а да се превърне в редовна практика за пациентите на Центъра.



https://www.varna24.bg/novini/varna/I-pacientite-na-Centura-za-psihichno-zdrave-shte-se-vklyuchat-v-Denya-na-predizvikatelstvoto-164854
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.