Психичноболна жена тероризира съседи
Автор: Екип Varna24.bg 09:22 / 01.06.2010Коментари ()938
© Varna24.bg
Цял блок страда от постъпките на съседка с психически увреждания, оплака се варненка. Непрекъснато се сблъскваме с лишените от разум изблици на една жена, която живее в нашия блок в кв. „Владиславово", сподели варненката. Всички сме потърпевши от постъпките й, защото тя пали огън, трупа отпадъци около жилищната сграда и дори, вместо в тоалетна, ходи по нужда по стълбището във входа.

Близките й явно вече са вдигнали ръце, защото с наведени глави почти безразлично подминават воплите ни да се сложи край на тези неща, разказа съседка на психичноболната. За да се вземат мерки, хората алармирали районния полицейски инспектор. Жалбата им била препратена към прокуратурата, след което казусът влязъл в съда.

Делото тръгна малко повече от месец, след като потърсихме помощ при кварталния полицай. Сега предстои психиатър да прегледа жената с психични отклонения и, ако се налага, да бъде назначено принудително лечение. Служебният адвокат на душевноболната обнадеждил потърпевшите й съседи, че тя може да бъде настанена в психиатрия още тази седмица. Окончателното решение по въпроса обаче ще вземе съдът.

Източник: в. "Черно море"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Psihichnobolna-zhena-terorizira-susedi-167105
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.