Обществено полезен труд ще полага мъж, буйствал и скочил на охрана и полицаи
Автор: Екип Varna24.bg 15:10 / 02.11.2010Коментари ()691
© Varna24.bg
Варненският районен съд наказа с пробация 32-годишния Синан Юсеинов за хулиганство. Съдът наложи на Юсеинов 1 година и 6 месеца пробация, с периодичност два пъти седмично при двете задължителни мерки, както и 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото в рамките на 1 година. Наказанието бе постигнато по реда на споразумение. Самите хулигански действия са извършени от подсъдимия на 25 срещу 26 декември 2009 г. в дискотека "Плаза" край Техническия университет.

На тази дата около 3 ч. сутринта Юсеинов, след употреба на алкохол, започнал да крещи и обижда охранителите на заведението, които го подканили да си ходи. Той продължил да буйства и направил опит да удари с глава човек от охраната, поради което било потърсено съдействието на полицията. Синан Юсеинов продължил да се държи непристойно и да оказва съпротива на пристигналите служителите на реда, като успял да им нанесе няколко удара.

32-годишният мъж бил отведен с белезници във Второ РУ на МВР, а взетата веднага след инцидента кръвна проба показала, че той се намира в тежка степен на алкохолно повлияване. Споразумението не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Obshtestveno-polezen-trud-shte-polaga-muzh-buistval-i-skochil-na-ohrana-i-policai-203754
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.