Мечка се появи в столичен квартал! Дама: Ние сме на гости в нейната гора, а не тя при нас! Трябва да се спре това застрояване
Автор: Цвети Христова 09:11 / 12.06.2024Коментари ()1939
© Facebook
Мечка се появи в района на столичния квартал "Бояна", научи Sofia24.bg. Видеото е публикувано в групата на квартала във Facebook. От кадрите се вижда как животното пресича на бегом една от улиците в "Бояна". 

Дама твърди, че е подала сигнал към Организацията за защита на мечките в България: "Свързах се сутринта с тях. Преди малко потвърдиха, че веднага са изпратили служители и отговорът беше: “Няма я вече. Обходихме целия район".

Ето част от коментарите под публикацията:

- Не мечката слиза към нас, а ние все повече се качваме към нея!- Милите, гладни са- Нормално е, като са се качили къщите в гората да има животни… Най вероятно в центъра ще има и трамваи…- Планина е близо, нормално. Милите идват за храна.- Ние сме на гости в нейната гора, а не тя при нас! Трябва да се спре това застрояване! Затова се нарича Природен парк "Витоша“! Уважавайте природата и животните! По-добре наистина не споменавайте къде е, за да не му навреди някой!

- Оставяйте им храна и бъдете добри!



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Mechka-se-poyavi-v-stolichen-kvartal-Dama-Nie-sme-na-gosti-v-neinata-gora-a-ne-tya-pri-nas-Tryabva-da-se-spre-tova-zastroyavane-2148753
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.