100 евро подкуп предложиха на полицаи във Варна, заради пиян шофьор
Автор: Екип Varna24.bg 15:47 / 29.07.2024Коментари ()1454
©
Две банкноти по 50 евро подкуп не можаха да съборят полицаи във Варна. Парите бяха предложени, заради кьоркютук пиян шофьор.

Вчера, около 10 часа в квартал "Аспарухово“, служителите на реда спрели за проверка лек автомобил. Силната миризма на алкохол, носеща се от купето на автомобила, накарала полицаите да изпробват водача за употреба на спиртни напитки.

Тестът отчел над 2 промила алкохол, а неговия спътник, за да избегне наказание на приятеля си, извадил две банкноти от по 50 евро и се опитал да ги даде на униформените. По случая са образувани две производства – бързо за наличие на алкохол в издишания въздух и досъдебно – за опит на подкуп на длъжностно лице.

Два вида наркотични вещества е отчел полевия тест направен на 27-годишен жител на с. Светослав, област Силистра, съобщиха още оп пресцентъра на полицията във Варна. Инспекцията е направена вчера, около 17:30 часа. Наличието на амфетамин и метамфетамин в пробата било основанието на полицаите да го задържат за срок до 24 часа и да образуват бързо производство спрямо него.


https://www.varna24.bg/novini/varna/100-evro-podkup-predlozhiha-na-policai-vuv-Varna-zaradi-piyan-shofyor-2205998
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.