Варненската полиция в акция срещу проституцията
Автор: Екип Varna24.bg 15:19 / 04.02.2011Коментари ()876
© Impact Press Group
Снимка: Архив.
На 03.02.2011 г. при специализирана полицейска операция на Първо РУП по линия "Противодействие на проституцията" на бул. "Вл. Варненчик" до номер 140, е извършена проверка на Анг. М. 26 г. от Варна, не омъжена, не работи, не осъждана. Установи се, че същата като пълнолетно и работоспособно лице през продължителен период от време е получавала доходи по неморален начин - чрез проституция. Образувано е бързо полицейско производство. 

На същото място по същото време е извършена проверка и на Д. П. 37 г. от Варна, не женен, не работи, не осъждан, за когото е установено, че като пълнолетно и работоспособно лице през продължителен период от време е получавала доходи по неморален начин - чрез проституция. Образувано е бързо полицейско производство.

Бързо полицейско производство е образувано по същия текст от НК е образуван и срещу Б. Ив. 23-годишна варненка, не омъжена, не работи, не осъждана.

При същата специализирана полицейска операция са съставени още три протокола - на 2 жени и на 1 мъж, че при следващо установяване на получаване доходи по неморален начин - проституция, ще бъдат подведени под съдебна отговорност.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenskata-policiya-v-akciya-sreshtu-prostituciyata-227228
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.