Размина му се сексът: DJ Мартен се съблякъл и после бързо се облякъл
©
Пикантно признание направи тези дни Мариела Нордел. С него ВИП кулинарката се включва в хора на нашенците, обсъждащи вече три дни и нощи отказа на диджей Мартен Роберто да пусне Луда по тебе на Новак Джокович след благотворителния му мач с Гришо в София.

Нордел издава една своя интимна тайна за диджея от Павликени – че през вече далечната 2008-ма е искала да се озове в едно легло с него, и то едва ли не преди да знае името му. В този период по думите на самата хай кулинарка тя била много загоряла и вършеела до зори из софийските клубове, тъй като навлизала в кризата на средната възраст.

"Една вечер забелязах високия, стилен, чернокос диджей и пуснах цялото си кубинско очарование. Разбрахме се да го изчакам да свърши ангажимента и да продължим вечерта в апартамента ми. Взех такси, а момчето ме следваше с мотора си“, спомня си палавата готвачка. Не спестява подробности и какво се е случило между двамата после, когато останали насаме и започнали да се подготвят за своята близост.

"У дома той нахлу веднага в банята, а аз пуснах хубава музика и направих коктейли“, описва авантюрата Мариела Нордел. Когато младокът излязъл от банята, звездната кулинарка изпаднала в потрес.

"Като излезе и го видях по слипове, направо се стреснах. Не че беше грозен, но почти цялото му тяло беше покрито с татуси“, потръпва и досега Нордел. Тя намира обяснение защо не е видяла това още в клуба, за да не точи лиги по съблазнителния диджей и да не си причини този културен шок. "В клуба светлината беше приглушена, а той беше с дълги ръкави“, разказва наточилата се за агнешко 30-годишна тогава майсторка на засуканите ястия.

Не могла да скрие гримасата си на погнуса от Мартен и като видял това, той се спрял насред стаята, мълчал минута и казал: 

"Не! Сексът не е това!“. Върнал се в банята, набързо се облякъл и се изнесъл, без да се обърне дори, осветява краха на незапочналата нощ Нордел, пише "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 1585
24.09.2024 Николаос Цитиридис: Аз сам се прецаках
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 22-годишен милионер влиза в "Биг брадър"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Оперират Галена
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
предишна страница [ 1/265 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Razmina-mu-se-seksut-DJ-Marten-se-sublyakul-i-posle-burzo-se-oblyakul-2273611
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.