Председателят на ОбС Силистра на среща с местните власти от Североизточна България
©
Председателят на Общински съвет Силистра Димитър Трендафилов участва в работна среща на местните власти от Североизточна България.

Кметът на Община Шумен проф. Христо Христов посрещна вчера представители на местните власти от Силистра, Търговище, Разград, Русе и Варна. По време на целодневното събитие участниците имаха възможност да обсъдят проблемите пред общинските администрации в региона и да ги обобщят, за да бъдат представени пред Националното сдружение на общините в Република България и пред държавните институции.

Гостите посетиха "Индустриален парк – Шумен“ и местна медия, както и винарска изба "Церев дол“.

В края на деня гостите споделиха своите впечатления от събитието. Председателят на Общински съвет Силистра Трендафилов сподели ползотворните разговори с председателя на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова. Той заяви готовността на общинската администрация в Силистра да бъде домакин на следващо провеждане на регулярните срещи на местните власти от североизтока.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Predsedatelyat-na-ObS-Silistra-na-sreshta-smestnite-vlasti-ot-Severoiztochna-Bulgariya-2294629
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.