Местните депутати отново заседават, решават за таксиметровите услуги
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 21.04.2011Коментари ()613
© Varna24.bg
След като отделиха почти цял ден на предложението 10 дка от Логопедичната градина да бъдат дадени на частен инвеститор, който ще изгради разширение на забавачката, местните депутати днес продължават работа. На днешното си заседание съветниците ще гласуват пределните цени на таксиметровите услуги на територията на общината. Предложението е максималната тарифа на километър да е 1,50 лева през деня и 2 лева през нощта.

Очаква се местните депутати да дадат съгласие за започване на преговори между Община Варна, ръководството на болница "Света Анна" и здравното министерство за изграждане на специализиран комплекс по спешна медицина на територията на здравното заведение. Комплексът ще бъде със съвременно технологично оборудване, съобразено със световните стандарти.

В първия ден след бурни дискусии общинските съветници казаха "не" на идеята 10 дка на Логопедичната градина в местността "Салтанат" да преминат в ръцете на частния инвеститор, който ще построи нова модерна сграда на детската градина. Местните депутати решиха и 20 лева да плащат шофьорите, чиито автомобили са закопчани със "скоби".

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mestnite-deputati-otnovo-zasedavat-reshavat-za-taksimetrovite-uslugi-248706
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.