Седем двойки сключиха брак във Варна вчера
Автор: Екип Varna24.bg 11:09 / 30.04.2011Коментари ()3339
© Impact Press Group
Докато в Англия за половин ден едва смогнаха да бракосъчетаят принц Уилям и Кейт, само до вчера на обяд служителите в "Обреди" - Варна, направиха семейства седем двойки. Заедно с Кейт заветното "Да" на своите принцове казаха и щастливите варненски момичета.

"Всички бяха хубави посвоему, без много гости, но заобиколени от приятели и близки, и най-важното - избраха и заложиха на българските традиции", коментира Вили Пенчева, пред която щастливците вчера се врекоха във вярност.

Една от двойките, които като Уилям и Кейт заложили на датата 29 април, бяха Ивелена и Димитър. Вместо с пръстен за милиони долари Димитър поискал ръката на своята избраница с халка, която обаче скрил в шоколадово яйце. За съжаление изненадата не се получила, тъй като сестрата на булката била твърде нетърпелива, за да види първа играчката вътре.

Щастливи и усмихнати в първия си ден като семейство, Димитър и Ивелена коментираха събитието на годината в Англия. Морската двойка се надява, че сватбата на Острова не е само пищен телевизионен трик, а наистина има любов между Уилям и Кейт. "Да са живи и здрави, да се обичат много и да са щастливи. И както е речено - таз година булка, догодина престолонаследник", типично по нашенски прозвуча и фамилното им послание към кралските младоженци.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Sedem-dvoiki-sklyuchiha-brak-vuv-Varna-vchera-250850
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.