С умерена интензивност е трафикът по основните булеварди на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 28.05.2011Коментари ()611
© Varna24.bg
С умерена интензивност е трафикът по основните булеварди "Цар Освободител", "Сливница", "Вл. Варненчик", "Христо Ботев" и "Княз Борис I" във Варна. Временна организация на движението е въведена в града във връзка със строежа на бул. "Васил Левски". Ограничено е движението на автомобили до улица "Струга". Без излаз към нея са улиците "Д-р Петър Берон", "Васил Априлов" и "Кукуш".

До 40 км е ограничена скоростта на движение по бул. "Цар Освободител" в района преди кръстовището с бул. "Христо Смирненски". Заради строеж на нов пътен участък пътното платно, по което се движат автомобилите в посока кварталите, е стеснено. По автомагистрала "Хемус", участък Варна - Шумен, движението е с нормална интензивност. За ремонтни дейности е затворена аварийната лента между 16-ти и 18-км на автомагистрала "Хемус" в посока Варна.

Поради аварийно състояние на пътен подлез при километър 379 в същата посока, движението по магистралата се извършва в изпреварващата лента. До 90 км/ч е ограничението на скоростта от началото до края на резервната писта за излитане и кацане на самолети до Провадия заради зачестилите пътни инциденти в този участък. Към Бургас по автомагистрала "Черно море" движението обичайно е натоварено в района на Приселци, Бяла и Обзор.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/S-umerena-intenzivnost-e-trafikut-po-osnovnite-bulevardi-na-Varna-257536
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.