Край Варна разискват методите за подобряване на живота
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 08.06.2011Коментари ()369
Шести национален форум на доставчиците на социални услуги ще се проведе от днес до 10 юни в курортa "Златни пясъци". Темата на форума е "Повече и по-добри социални услуги за по-добър живот". Организатор е Националният алианс за социална отговорност /НАСО/, с подкрепата и партньорството на Министерството на труда и социалната политика, Националното сдружение на общините в Република България и Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания /EASPD/.

Участие във форума се очаква да вземат над 150 представители и експерти на Министерството на труда и социалната политика, Националнотото сдружение на общините в Република България, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Държавната агенция за закрила на детето, Агенцията за социално подпомагане, Агенцията за хората с увреждания, Общини, Националния алианс за социална отговорност, доставчици на услуги, работодатели и др. Участниците ще представят презентации и ще участват в дискусии за добри практики, проблеми и потребности за развитие на социалните услуги.

Очаква се форумът да определи насоки за бъдещата работа на държавата, общините и доставчиците на услуги за повече и по-добри социални услуги за нуждаещите се.

Официалната част включва и връчване на традиционните годишни национални награди на Националния алианс за социална отговорност за принос в социалното развитие на България.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Krai-Varna-raziskvat-metodite-za-podobryavane-na-zhivota-260659
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.