Варненска тийнейджърка с поредна международна награда
Автор: Екип Varna24.bg 10:27 / 07.11.2011Коментари ()867
©
14 годишната Теодора Ганчева спечели втора награда на международния детски музикален конкурс за вокалисти " STAR TO BORN", който се проведе от 1-6 ноември 2011г. в унгарската столица Будапеща.

В конкурсната надпревара се състезаваха 18 изпълнители от 10 държави, като всеки от тях представи по 2 песни, едната от които композиция от репертоара и на езика на съответната държава. Финалната вечер и Гала-концертът бяха записани и ще бъдат излъчени от Унгарската национална телевизия.

Това е само един от поредните успехи на варненската тинейджърка Теодора Ганчева и нейната педагожка от Студио"ДА" Илияна Филатова. В колекцията си от награди тя има първи награди от престижни конкурси в Полша, Италия, Египет, Малта, Румънния и др.Преди 2 години талантливата млада певица промотира дебютния си албум "Обещах си" с песни на Виктор Стоянов, Красимир Гюлмезов, Климентина Терзиева и Емилян Владев. "Пред Теодора има голямо бъдеще. Тя е изключително музикална, стои съвременно на сцената и има ярка индивидуалност" -това сподели Доно Цветков, член на международното жури на фестивала.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenska-tiineidzhurka-s-poredna-mezhdunarodna-nagrada-302594
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.