Създават няколко къта за отдих в район "Младост"
Автор: Екип Varna24.bg 16:01 / 16.11.2011Коментари ()753
© Varna24.bg
Оборудват с беседки и пейки кътове за отдих. 3 беседки, маси и пейки ще изработи "Тих труд" ЕООД - Варна, за създаването на няколко къта за отдих в район "Младост". С това завършва първият етап от инициативата на районната администрация, част от кампанията "Посади идея, сподели опит, отгледай мечта!" на Обществения фонд за гражданите на Варна. През юни "Младост" постави началото на благотворителната кампания, като се включи с 200 лв. лични средства, но каузата привлякла и други дарители.

Общата стойност на поръчката, която е възложена на хората в неравностойно положение от "Тих труд" ЕООД, е 2880 лв. Половината средства са събрани от спонсори, а другата част са осигурени от Обществения фонд за гражданите на Варна.

Беседките ще бъдат поставени във "Възраждане" І, ІІ и ІV м.р., маси с пейки ще има във "Възраждане" ІІ и в "Победа". Пейки са предвидени за "Младост" ІІ м.р., "Трошево", "Победа" и "Възраждане" І м.р. Местата, където ще се изградят кътовете, са определени с активното участие на домоуправители и жители на района.

Източник: в. Черно море



https://www.varna24.bg/novini/varna/Suzdavat-nyakolko-kuta-za-otdih-v-raion-Mladost-305327
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.