Отвори врати новият ресторант "Оливие" в "Аспарухово"
Автор: Екип Varna24.bg 11:54 / 24.10.2012Коментари ()4943
Отвори врати новият ресторант "Оливие", намиращ се в комплекс "Вентура", в кв. Аспарухово. Заведението има амбицията да се превърне във вкусно място за изискани вечери, събирания, коктейли и празненства.

Кухнята, която се предлага в ресторант "Оливие" е тематично обвързана както с европейско средиземноморската кулинария, така и с руските специалитети. Предлагат се традиционните руски блюда, като пелмени, шуба сельодка, котлет по московски, салатата "Оливие" - позната като руска салата по класическа рецепта.

В заведението функционира салатен бар, който предлага разнообразия от специфични салати и рибни предястия от руската кухня.

Комплексът разполага със собствена пивоварна, в която се произвежда прясна жива бира "Gallagher", клиентите могат да опитат и белгийски бири "Lindemans". В тази връзка, в менюто има и специални бирени грил мезета. Ако предпочитате на масата ви да има бутилка вино, ще бъдете приятно изненадани от добре подбрания винен лист - балансирана селекция от френски и български вкусове и аромати.

Екипът и мениджмънтът на ресторант "Оливие" имат натрупан опит в няколко гурме ресторанта във Варна и с перфектното си обслужване допринасят за едно приятно и запомнящо се преживяване в модерна обстановка.

Комплекс "Вентура" се намира в кв. "Аспарухово", на ул. "Мара Тасева" № 16 и работи от 11 до 24 часа, с почивен ден понеделник. Телефон за резервации: 052 37 51 15.

Комплексът разполага със собтвен паркинг, WiFi и всичко необходимо за едно приятно прекарване и забавление.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Otvori-vrati-noviyat-restorant-Olivie-v-Asparuhovo-389722
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.