Много музика и танци в Морската градина за варненци в събота
Автор: Екип Varna24.bg 14:37 / 24.10.2012Коментари ()865
©
На 27.10.2012 (събота) от 17 ч, на сцена Раковина в Морската градина на град Варна ще се проведе концерт-представяне на народни и авторски песни от репертоара на група ЗОРА.

Заедно с музикантите от ЗОРА ще се изявят и техни приятели и музиканти, някои от които вече добре познати ни от културната сцена на Варна. По време на музикалните изпълнения доброволците от клуб "Пауър Джъмп" ще се представят с огнено шоу и скачане на кокили.

Всеки жител или гост на град Варна е добре дошъл да се включи с пеене, танцуване на народни хора и ръченици, свирене на музикален инструмент или просто с добро настроение и усмивки!

Събитието се реализира по проект "Заедно в духа на българските народни традиции" на Сдружение "Младежка организация България в Европа" и група ЗОРА, който е част от кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019г. и се подкрепя от Община Варна чрез програмата за финансиране "Варна - територия на творчеството". Партньори по проекта са работилничка "Наталинко", клуб "Пауър Джъмп", сдружение "Радост" и сдружение "Феникс 2009".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mnogo-muzika-i-tanci-v-Morskata-gradina-za-varnenci-v-subota-389792
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.