Варненската прокуратура внесе обвинителния акт срещу задържаните за убийството на Женя Тодорова
Автор: Екип Varna24.bg 12:07 / 03.01.2013Коментари ()814
Прокуратурата внесе във Варненския окръжен съд обвинителния акт срещу физическия убиец на Женя Тодорова - Петър Ангелов и обвинената за подбудителство към тежкото престъпление- лелята на момичето - Светла Тодорова. Това каза Радослав Лазаров зам.-окръжен прокурор. Той посочи, че обвинителният акт е бил внесен още на 18-и декември. Тепърва обаче предстои да се разбере, кога ще бъде насрочено делото за жестокото убийство на 21-годишното момиче, като това зависи изцяло от съда.

Обвиненият за убийството на 21-годишната Женя Тодорова от Варна е признал вината си и е поискал съкратено съдебно следствие.

Момичето беше открито мъртво в дома си на улица "Лоза" в квартал "Левски" в морския град на 27 септември. По тялото му имаше десетки прободни рани. За жестокото престъпление бяха задържани лелята на жертвата - Светла Тодорова, както и приятелят на братовчедката на убитото момиче - Петър Ангелов. Разследването на убийството приключи. В признанията си Петър Ангелов е посочил, че е убил Женя Тодорова срещу обещана сума пари от леля й Светла Тодорова, чийто мотив е имот. Лелята обаче все още не признава вина.

Източник: агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenskata-prokuratura-vnese-obvinitelniya-akt-sreshtu-zadurzhanite-za-ubiistvoto-na-Zhenya-Todorova-406084
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.