Варненски студент отива на стаж в централата на "БМВ" в Мюнхен
Автор: Екип Varna24.bg 16:10 / 28.01.2013Коментари ()1325
©
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
4-тата годишнина от създаването на Руския център на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" ще бъде отбелязана на 29 януари (вторник) 2013 г. от 13:30, Конферентна зала, Руски център.

И през тази учебна година студентите на Варненския свободен университет ще проведат своите практики и стажове в чужбина с цел повишаване на тяхната квалификация и конкурентоспособност.

Освен многобройните студентски мобилности по програма Еразъм в различни европейски университети, за осма поредна година, студенти ще проведат практики и стажове във водещи фирми и институции в Германия.

Една от поканите дойде от световния концерн БМВ. Тодор Тодоров, който се обучава в магистърска програма "Международен маркетинг" във ВСУ беше официално обявен за най-големия BMW Facebook фен. За да възнагради усилията и ентусиазма на Тодор компанията го кани на стаж в централата си в Мюнхен.

Друга нова възможност беше предоставена от Холандските партньори на ВСУ в Дордрехт за провеждане на тримесечни практики в различни фирми и институции в града. Процедурата по селекция вече започна. Одобрените кандидати ще участват в специална видеовръзка, за да проведат събеседване с бъдещите си работодатели.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-student-otiva-na-stazh-v-centralata-na-BMV-v-Myunhen-411928
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.