Нова трагедия! 42-годишен мъж се хвърли от Аспаруховия мост
Автор: Екип Varna24.bg 12:22 / 13.04.2013Коментари ()1480
© Varna24.bg
Нова трагедия разтресе Варна. 42-годишен мъж се е самоубил от Аспарухов мост тази сутрин. До моста стигнал със собствената си кола. Спрял, качил се на перилата и се хвърлил. Загинал е на място, падайки на сухата част под съоръжението, съобщава "Петел.бг". Хора, станали свидетели на трагедията, незабавно се обадили на спешния телефон 112. Сигналът е подаден броени минути след 9 часа. Лекарският екип само установил смъртта на мъжа. В него е имало документи за самоличност.

Следва разследващите да установяват причините за фаталното решение на мъжа. Това е поредният случай, прибавен към черния списък на Варна. Само за тази седмица това е вторият случай на самоубийство от Аспаруховия мост. На 9 април от него се хвърли възрастен мъж на около 65 години.

От община Варна преди броени дни коментираха, че евентуално ще се сложи видеонаблюдение на моста, но така и не стана ясно подобна мярка как ще спре зловещата серия. Не веднъж е повдиган въпросът за обезопасителни мрежи, но от години тази идея не среща разбиране.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nova-tragediya-42-godishen-muzh-se-hvurli-ot-Asparuhoviya-most-427025
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.