Променят движението по "Сливница" заради започващ ремонт
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 24.04.2013Коментари ()902
©
Във връзка със започването на строително-ремонтни работи по варненския бул. "Сливница", от 25 април (четвъртък) 2013 година по булеварда ще бъде въведена временна организация на движението в участъка между бул. "Ян Хунияди" и ул. "Ген. Колев". Предвижда се докато трае ремонтът в отделни участъци от трасето да бъде въведено двупосочно разминаване на моторните превозни средства в едното платно.

Временната организация на движението ще стане причина да бъде променено разписанието на тролейбусния транспорт във Варна. От 25 април 2013 г. ще се преустанови обслужването на тролейбусна линия № 82 в отсечката между бул. "Ян Хунияди" и ул. "Вяра". Останалите две тролейбусни линии с номера 83 и 88 ще обслужват гражданите сутрин до 8.30 часа и вечер след 17.30 часа. В дните, докато трае ремонтът, движението на тролейбусния транспорт във Варна ще бъде преустановен в интервала от време между 8.30 и 17.30 часа.

Тролейбусите по линия № 83, комбинирана с линия № 82, както и тролейбусите по линия № 88 след спирка "Армейска" ще се движат по бул. "Трети март", след това по ул. "Вяра" и от спирка "Дом Младост" ще обслужват спирките по обичайния си маршрут към централната част на Варна.

Движението на моторните превозни средства и автобусите от градския транспорт по бул. "Сливница" няма да бъде преустановявано, но ще се извършва в условията на двупосочно разминаване в едното платно. Засега маршрутите на автобусите остават непроменени.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Promenyat-dvizhenieto-po-Slivnica-zaradi-zapochvasht-remont-429040
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.