Портних: Зад "независимия" Бозов седят ДПС и БСП
Автор: Екип Varna24.bg 16:05 / 27.06.2013Коментари ()1338
© Varna24.bg
В заключителната си пресконференция, кандидатът за кмет на Варна Иван Портних отново подчерта своите приоритети в развитието на града през следващите 2 години, ако му се гласува доверие, предаде репортер на Varna24.bg.

Този път Портних говори и за своите конкуренти на предстоящия вот, като отбеляза, че варненци трябва да знаят, че зад опаковката "независим" на някои от другите кандидати се крият конкретни партии, хора или интереси. "Независимият" Христо Бозов неслучайно е подкрепен от БСП и ДПС и реално е техен кандидат, но партиите не афишират официално това, заради нещата случващи се през последния месец, а и защото на предните местни избори техния явен кандидат Борислав Гуцанов остана едва трети и не стигна до балотаж.

Портних попита риторично и откъде е силната финансова подкрепа за Чавдар Трифонов, изразена в изключително скъпата му кампания и после той ще връща ли по някакъв начин за тази подкрепа? Портних се обърна към младите хора на Варна и ги призова да намерят време и да излязат да гласуват в неделя, защото се решава тяхното бъдеще и те трябва да вземат участие в това решаване. Също така подчерта, че всеки ден ще работи и за доброто и на по-възрастните хора и ще направи така, че младите хора от Варна да не напускат града в посока чужбина, а да имат възможност да работят и живеят в града и близо до своите родители.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Portnih-Zad-nezavisimiya-Bozov-sedyat-DPS-i-BSP-440257
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.