Човек от екипа на Кирил Йорданов е новият областен управител на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 19:04 / 12.07.2013Коментари ()7037
© Varna24.bg
Шефът на правната дирекция на Община Варна по времто на Кирил Йорданов, който пък Христо Бозов назначи за главен секретар по времето на краткото си кметуване, е новият областен управител на Варна. Това е Иван Великов. Той ще бъде назначен на мястото на Коста Базитов. 

Иван Великов е роден през 1969 г. Завършил е висше юридическо образование в СУ "Св Кл. Охридски". Работил е като следовател в Окръжна следствена служба гр. Варна. Юрисконсулт в "Полимери" ЕАД гр. Девня. Бил е прокурор в Районна прокуратура гр. Девня и след това в Районна прокуратура гр. Варна. Съдия в Районен съд и Окръжен съд в гр. Варна. Адвокат във Варненска адвокатска колегия. От 2008 г. Директор Дирекция "Правно-нормативно обслужване" при Община Варна.

Припомняме, че на 10-ти юли бе назначен Мерткан Ибрямов за зам.-областен управител на Варна. Той е лидер на младежкото ДПС във Варненска област. Дали случайно или нарочно тези назначения се правят толкова време след избора на новото правителство и едва след като преминаха извънредните местни избори във Варна, оставяме на всеки от вас сам да прецени.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Chovek-ot-ekipa-na-Kiril-Iordanov-e-noviyat-oblasten-upravitel-na-Varna-442887
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.