Глобиха двойка с 300 лв. за секс в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 10:56 / 29.04.2014Коментари ()7486
© Varna24.bg
С 300 лева олекна млада двойка влюбени. Те откриха секс сезона на открито до Пантеона в Морската градина на Варна. Оказва се, че първата двойка за сезона е изгърмяла с голямата глоба, след като е била заловена на калъп привечер в събота. На разгорещената сцена между 17-годишното момиче и 23-годишния му партньор по време на акта в парка до Пантеона попаднали двама патрулиращи униформени от Общинска полиция. Те чули сподавени стонове в храстите и решили да проверят какво става. Заварили обаче младата двойка и набързо развалили любовната игра, а за капак им написали и акт за 300 лева.

"С тези пари младежите спокойно можеха да си наемат хотел с много екстри за няколко дни по празниците", коментираха след това охранителите.

Добрата новина за варненци и бъдещите летовници е, че цялата плажна ивица от басейн "Приморски" до тузарския плаж "Рапонги" вече е с Wi-Fi. Проектът е реализиран от екипи на Телекомуникационна компания-Варна. За абонати на компанията достъпът е безплатен, а за всички останали потребители се предлагат ваучери.

Източник: в. "Монитор"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Globiha-dvoika-s-300-lv-za-seks-v-Morskata-gradina-491624
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.