Корона на дърво падна в Морската градина на Варна, трима пострадаха
Автор: Екип Varna24.bg 22:22 / 11.06.2014Коментари ()7014
© Impact Press Group
Дърво падна до Летния театър в морската градина във Варна директно върху пешеходната зона, където в момента беше пълно със стотици граждани, основно майки с деца. Трима са пострадалите по време на инцидента.

Инцидентът е станал около 19:00 часа на известната в парка Алея на възрожденците, близо до Летния театър.

При падането на дървото по-сериозно е пострадал мъж, който има рана на главата. Другите двама са с охлузвания и леки рани на ръцете.

Извънредна проверка на дърветата в Морската градина на Варна започва от утре, обявиха междувременно от Общината след инцидента.

"Оглед на дърветата в Приморски парк се прави ежемесечно. При данни за опасност веднага се взимат мерки", съобщи Стоян Аргиров, управител на Общинско предприятие "Управление на проекти и озеленяване", който беше на мястото минути след инцидента.

"Дървото не е посочено като опасно от специалистите, няма видими показатели, които да са насочвали към нужда от отрязване, короната му е зелена и свежа. Тепърва ще се установява причината, довела до инцидента", оправда се Аргиров. Дървото вече е нарязано и алеята се разчиства, уточниха още от Община Варна.





Още по темата: общо новини по темата: 1
13.06.2014 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Korona-na-durvo-padna-v-Morskata-gradina-na-Varna-trima-postradaha-498693
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.