Само собствениците на вили, които нямат договор с Е.ОН трябва да подадат документи в дружеството
Автор: Екип Varna24.bg 15:46 / 07.07.2008Коментари ()921
© Varna24.bg
Е.ОН изпрати писма до медиите във връзка с регистрациите на притежатели на вилни имоти, които нямат договори за присъединяване към електроразпределителното дружество. От компанията уточняват, че документи е нужно да подават само несключилите договори, а не всички притежатели на вилни имоти. Ето и цялото писмо:

По повод публикации в средствата за масова информация, относно необходимостта от изясняване на собствеността на част от вилните имоти, бихме искали да уточним, че поканата за регистрация не е отправена към всички собственици на вилни имоти. Кампанията касае само тези, които нямат сключен договор за присъединяване към електроразпределителната мрежа и нямат регистриран клиентски номер. Във вилните зони, които са обект на кампанията, са разлепени стикери на обществено достъпни места.

Не е необходимо собствениците на имоти във вилните зони, които имат клиентски номер (или стар абонатен номер), към който е заведен съответния имот, да предприемат каквито и да било стъпки.

В случай, че има смяна на собствеността на даден имот, напомняме на нашите клиенти, че следва да съобщят на Е.ОН България Продажби АД за промяната в клиентските данни. Услугата е напълно безплатна. Единственият необходим документ в този случай, който следва да бъде представен в Центъра за обслужване на клиенти на ул.Девня N2 е копие на документ за собственост и документ за самоличност.




https://www.varna24.bg/novini/varna/Samo-sobstvenicite-na-vili-koito-nyamat-dogovor-s-EON-tryabva-da-podadat-dokumenti-v-druzhestvoto-50131
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.