Владимир Тонев: Ще следим под лупа какво се случва в зелените площи на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:38 / 04.09.2008Коментари ()870
© Varna24.bg
Внимателно да се разглеждат всички жалби от граждани, фирми и организации по повод Общия устройствен план на Варна обеща общинският съветник от ПП "Движение Нашият град" Владимир Тонев. На последната сесия на местния парламент той бе избран за председател на постоянната комисия "Архитектура, строителство, устройство, организация и развитие на територията на общината и населените места". Запознат съм в детайли с дейността на комисията, тъй като и до момента участвах активно в нейната работа, отчете Тонев на пресконференция на "Нашият град". Той очаква до март-април ОУП да бъде окончателно приет от експертния съвет, след което през септември да започне работата по районните устройствени планове. Ще следим под лупа какво ще се случва в невралгичните точки като Морската градина и зелените площи в комплекс „Чайка", подчерта Владимир Тонев. Той се закани да присъства на заседанията на Експертния съвет по устройство на територията, които се провеждат всеки вторник.

Тонев отказа да се ангажира с мнение по повод пропадането на пътя за кв. "Галата", преди да стане ясен резултатът от техническата експертиза. Във връзка с критиките на ГЕБР относно новото светофарно кръстовище по пътя за курортите, той бе категоричен, че то повече облекчава, отколкото затормозява движението. Да не лишаваме хората от това удобство, само защото председателят на Общинския съвет живее в района, коментираха съветниците от "Нашият град".

Източник: chernomore.bg



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vladimir-Tonev-Shte-sledim-pod-lupa-kakvo-se-sluchva-v-zelenite-ploshti-na-Varna-57902
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.