Николай Василев на посещение във Варна и региона
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 13.02.2009Коментари ()935
В понеделник, 16 февруари 2009 г., от 11:30 часа в с. Юнак, община Аврен министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, Варненският и Великопреславски митрополит д-р Кирил, кметът на община Аврен Красимир Тодоров и кметът на кметско наместничество с. Юнак Ганчо Славов ще участват в тържествена церемония за откриването на православен храм „Св. Йоан Кръстител (Зачатие)".

От 13:30 часа в читалище „П. Р. Славейков" в с. Аврен (ул. „Кирил и Методий" №1) министър Василев ще връчи сертификат за предоставяне на компютърна техника на общинската администрация и сертификат за въвеждане на стандарта за качество ISO 9001:2000 (за качествено административно обслужване). Сертифицирането се реализира в рамките на проекта на МДААР „Промотиране на системи, инструменти и добри практики за управление на качеството в администрациите", финансиран по Оперативната програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. По време на събитието министър Василев ще представи и някои от политиките на МДААР. На срещата ще присъства и заместник-министърът на земеделието и храните инж. Димитър Пейчев.

На същия ден от 18:00 часа в зала „Пресцентър" на ФКЦ във Варна министър Василев ще вземе участие в организираната от НДСВ кръгла маса на тема „Туризъм". Основен участник в дискусията е председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nikolai-Vasilev-na-poseshtenie-vuv-Varna-i-regiona-77185
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.