Ясни са победителите във фотоконкурса "Свържи се с Природата"
Автор: Екип Varna24.bg 15:14 / 26.03.2018Коментари ()1452
©
Екипът на фейсбук страницата "Девня – древна и съвременна" обяви победителите във фотоконкурса "Свържи се с Природата", посветен на глобалната инициатива "Часът на Земята", която се отбелязва ежегодно на 24 март. Безапелационно надпреварата за най-въздействащи кадри печели семейство Ани и Тони Стойкови. В изпълнение на условията те споделиха общо 6 снимки и едно клипче във фейсбук групата "Забелязано в Девня", които озаглавиха "С мама и тати сред Природата". 

Въпреки студеното и мрачно време, което определено не е подходящо за подобни фотосесии, снимките на сем. Ани и Тони Стойкови носят усещане за Пролет и за свързване на човека с Природата. Те излъчват любов, хармония с околната среда, радост и семейно щастие – усещания, които напълно кореспондират с темата на конкурса. 

Независимо че снимките и клипчето са любителски, екипът на "Девня – древна и съвременна" споделя виждането, че съдържанието е много по-важно от формата, поради което единодушно реши, че сем. Стойкови трябва да получат наградата. А тя е термос за съхраняване на топли или студени напитки, който без съмнение ще им бъде полезен за излетите сред Природата, както и ваза за цветя, в която да пренесат пролетната свежест у дома. 


 


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Yasni-sa-pobeditelite-vuv-fotokonkursa-Svurzhi-se-s-Prirodata-782517
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.