Министър Петър Димитров ще посети Call-центъра на Е.ОН във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:02 / 12.03.2009Коментари ()544
Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще направи посещение във Варна на 13 и на 14 март. Утре министър Димитров ще проведе среща с обществеността във Варна във връзка с актуалната икономическа ситуация в страната, влиянието на световната финансова криза, перспективите и предизвикателствата пред българската икономика. Министър Димитров кани варненци на срещата-дискусия в петък от 16:00 часа в зала «Пленарна» на Община Варна, която ще проведе съвместно с вицепремиера по управление на европейските фондове г-жа Меглена Плугчиева.

Преди срещата с обществеността министър Петър Димитров ще се включи в работната среща на заместник-министър председателя г-жа Плугчиева с областните управители и кметове на общини от Североизточен район на планиране, която ще се проведе от 11 ч. в община Варна. След работната среща - около 13,00 ч., е предвидена пресконференция за медиите.

На 14 март министърът на икономиката и енергетиката ще направи посещение в call-центъра на Е.ОН във Варна от 11,00 ч. Сall-центърът за обслужване на клиенти се намира Бизнеспарк Варна - сграда №6. След разглеждането на клиентския център министър Димитров ще проведе работна среща с ръководството Е.ОН България.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ministur-Petur-Dimitrov-shte-poseti-Call-centura-na-EON-vuv-Varna-81000
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.