Днес връчват наградите "Общински финансист на годината"
Автор: Екип Varna24.bg 08:15 / 10.04.2009Коментари ()1009
Уникална сабя - копие на тази, която е имал Васил Левски, ще получи Общински финансист на годината, с номинация от голяма община. Традиционният приз се връчва от Асоциацията на председателите на Общински съвет в Република България /НАПОС РБ/.

"Отличените за 2008 г. ще бъдат трима - по един за голяма, средна и малка община", уточни председателят на УС на сдружението и председател на Общински съвет-Варна Борислав Гуцанов. Победителите, чийто имена ще станат ясни час преди официалната церемония по награждаването, след заседание на Управителния съвет, ще получат стилни ковчежета и грамоти. Всяка община имаше възможност да номинира свои представител за участие в надпреварата.

Церемонията по награждаването е днес във Варна, където ще се проведе редовната годишна конференция на асоциацията. Основната тема за дебатите между експерти, председатели на Общински съвети и представители на общинските администрации ще е "Общинска собственост - актуални проблеми". Гости на конференцията ще бъдат вицепремиерът Меглена Плугчиева и председателят на комисията по местно самоуправление, регионална политика и благоустройство Ремзи Осман.

Ръководството на Асоциацията ще отчете пред членовете какво е свършено след общото събрание, проведено във Велико Търново м.г. На информационно съвещание на членовете на Асоциацията, което ще се проведе в събота 11 април, ще бъдат обсъдени текущи въпроси и проблеми, свързани с работата на общинските съвети.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dnes-vruchvat-nagradite-Obshtinski-finansist-na-godinata-85341
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.