Пекат агне с карамел на морето
Автор: Екип Varna24.bg 06:54 / 25.04.2009Коментари ()894
На връх Гергьовден топготвачът на грандхотел "Варна" Стоян Кирин ще пече за гостите агне с пресни билки и карамелизирани зеленчуци. Уникалната рецепта заменя традиционната дроб-сарма. Дошлите да празнуват румънци и българи ще си оближат пръстите, закани се Кирин. И тузарският хотел и още 3 от престижната верига в "Св. св. Константин и Елена" са претъпкани за майските купони. 50 на 50 са гостите от Румъния и от страната. 59 лева излиза ол-инклузив за човек на ден в двойна стая. При 4-дневния пакет има суперцена - 49 лева на човек.

В 4-звездния "Долфин" тарифата е 88 лева на калпак при всичко включено в цената, а само 44 лева излиза при 4-дневния пакет. Всички места в хотел "Азалия" в "Св. св. Константин и Елена" също са продадени. 35 евро излиза на ден ол-инклузив за човек в двойна стая. Все още се намират места в хотел "Астера" на "Златни пясъци", където цената е 30 евро на човек.

За майските празници туроператори водят и много руски туристи в Златните. Те идват на 1 май с първите чартъри. На братушките им се събирали също много почивни дни - чак до 9 май включително, когато се празнува победата над Хитлеристка Германия.

Източник: в. "Стандарт"



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Pekat-agne-s-karamel-na-moreto-87656
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.