Марешки се оттегля от политиката при неуспешен евровот
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 08.05.2009Коментари ()879
При слабо представяне на предстоящите избори, ще се оттегля от политиката. Това заяви общинският съветник от „Ред, законност, справедливост" Веселин Марешки. Той обяви, че е седми в листата на партията за евровота и уточни, че ще тълкува резултатите като слаби, ако получи по-малко от 10 000 гласа. В същото време, ако бъде избран за евродепутат, той няма да отиде в Брюксел. „За мен голямата битка е Варна", подчерта Марешки и обясни, че с участието си в евроизборите иска да си направи равносметка дали хората подкрепят действията му. При успешно представяне на вота резултатите щели да бъдат използвани като мотив за осъществяване на промени в морската столица.

„Следващият кмет на Варна може да се казва Кирил Йорданов, Борислав Гуцанов или Веселин Марешки - няма други варианти", допълни фармацевтичният бос.

На 11 май „Ред, законност, справедливост" ще представи в морския град кандидатите си за евродепутати, както и програмата на партията. Водач в листата за евровота е Димитър Абаджиев, а Марешки е единственият варненец. Възможно е след анализ на резултатите от евроизборите да има промени в листата за парламентарния вот, коментира още Марешки.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mareshki-se-otteglya-ot-politikata-pri-neuspeshen-evrovot-89356
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.