Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Алфредо Торес ще завихря танци на Модна фиеста край Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 03.06.2024Коментари (0)1291
©
От 4 до 9 юни ще се проведе любимото лайфстайл събитие на лятото - 24 години “Модна фиеста Албена", в комплекс Албена. Няма такова мероприятие, което да се е задържало повече от 23 години, което да е събрало толкова много участници и гости през годините, да е било така отразявано. Все пак това са 23 години! Модни къщи ще покажат своите летни колекции. Любими музикални изпълнители ще презентират последните си клипове и песни. Художници ще рисуват, а инфлуенсъри ще отразяват. За 24 години, за гостували хиляди дизайнери, а сега идват вече техните деца.

Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата, изкуствата и красотата.

До сега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, собственикът на модна къща "Хадаса" Денис Смирнов, криейтив студиото на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер и др.

Фиестата е предпочитано място от едни от най-известните музикални звезди на България като Краси Аврамов, Катя и Здравко от дует "Ритон", Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Константин, Орлин Горанов, Йордан Марков, Теодора, Ивайло Колев, Васил Петров, Кичка Бодурова, Искрен Пецов, дует "Аморе“ и др.

Фестивалът започва на 4 юни, а на 5 юни е откриването пред хотел "Калиакра“, с колекции бельо, бански облекла и аксесоари. Откриването ще направи звездата на Варна, Крис Пасева, която въпреки, че наскоро роди малкия Адам, за няколко месеца възвърна топ формата си. Тя многократно е обявявана за Топ модел на България, Мис топ модел на годината и през 2022 година, непосредствено след раждането си е обявена за Модел на годината на 2022 година. Крис ще представи колекциите на модните къщи "Сенсейшън“, "Марини фешън“, "Ванеса“, "Каролина“, бижутата "Ника“, очилата "Примавера“, заедно с другите моделки от агенция "Ивет фешън“. Не са забравени и мъжете! За мъжката аудитория са банските облекла на "Лъки намбър“ и "Маркос“. Отново ще излезе, обявеният за най-красив мъж на десетилетието Диан Христов, който, заедно със своите колеги ще покаже много мускули, облечени в елегантност.

Вечерта, шоутата продължават, на различни места, на откритите сцени на хотелите "Парадайс Блу“ и "Калиакра бийч“.

Друг млад изпълнител, този път от Бургас, Жоро Дюлгеров, ще представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от най-добрия конкурс в момента за песен, "Бургас и морето“. Там той е печелил заедно със Стефан Илчев, през 2016 година "Награда на публиката“, с песента "Това море и този бряг“, с Ралица Ангелова от "Тоника“, през 2014 година печели, отново, "Награда на публиката“, с песента "Всичко е наред“, а през 2021 година, с песента на Светослав Лобушки, "Животът ми е сцена“, печели трета награда. Сега, на фиестата в Албена, той ще представи и песента "Помниш ли море“, която ще представи на турнето на Кичка Бодурова, заедно с нея.

За първи път на Модна фиеста Албена ще гостува и Мис Куба, Дарлин Родригес, която освен страхотни латино песни, пее много добре и песните на Лили Иванова. Дарлин е дъщеря на една от солистките на световно известния балет "Тропикана“, която, когато идва на турне в България, заедно с Алфредо, остава завинаги в нашата красива страна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: