Балчик цял ден на сухо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 18.03.2009
894
Без вода днес през целия ден ще остане по-голямата част от Балчик. Причината е изпълнението на проекта за подмяна на ВиК мрежата на града и свързването на новия водопровод по ул. "Варненска", съобщи началникът на водното дружество инж. Павел Павлов. Цялата долна част на Балчик от "Нов живот" до ул. "К. Кисимов" ще бъде без питейната течност, като се предполага, че до вечерта ще бъде възстановено водоподаването. В приморската част на града водата няма да бъде спирана, както и в кв. "Левски". Слабо ще бъде налягането в жк "Балик" и водата няма да достига до по-високите етажи.

Многопрофилната болница в Балчик е предупредена за предстоящото безводие и за взимане на подходящите мерки, добави началникът на дружеството.

Спирането на водата ще бъде само един ден, а не повече, както се понесоха слухове из града, поясни инж. Павлов. Само аварийна ситуация би оставила хората по-дълго без водоподаване, каза още той.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).