Бивш заместник-министър участвал в катастрофата с жертви в община Балчик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 23.08.2012
1501
Две са жертвите на тежка катастрофа между "Фолксваген" и "Опел"на главен път Е-78, близо до кръстовището за село Момчил в община Балчик, за която ви съобщихме още вчера. Според "24 часа" и "Труд" шофьорът на "Фолксваген"-а е бившият заместник-министър на финансите в правителството на Симеон Сакскобургготски Красимир Катев.

Припомняме, че пътниците на "Опел"-а са загинали. Те са намерени близо до колата и се предполага, че при удара са изхвърчали от автомобила. Жители са на село Оброчище. 20-годишен младеж е загинал на място, а 25-годишният му спътник е транспортиран до добричката болница, където по-късно е починал.

При инцидента са пострадали и пътници от колата на Катев. 6-годишната му дъщеря Лора и 65-годишна жена са настанени в МБАЛ "Света Ана" - Варна, под наблюдение, без опасност за живота. Момичето е със съмнения за счупено ребро, а жената е с фрактура на лявата ръка.

От Военномедицинска академия (ВМА) неофициално потвърдиха, че техен екип е пътувал със самолет към Варна, където е била оперирана Лора. Разходите са били за сметка на Катев, съобщава dnes.bg.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
31.08.2012 Протест след жестоката катастрофа край Балчик, хора лягаха на пътя
22.08.2012 Тежка катастрофа на път Е-87 отне живота на двама, има и ранени
Още новини от Регионални новини:
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).