Бивши кметове на Каварна станаха почетни граждани на общината

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:20 / 06.05.2011
880
С почетно гражданство бяха удостоени днес Атанас Маринов Атанасов и Стоян Калчев Воденичаров - кметове на община Каварна през периода 1973 - 1990 г. Решението е на Общински съвет - Каварна, като мотивът е, че развитието на всяка община е свързано с имената на хора, допринесли в различно време и в различна степен за това.

Почетният знак на Общината бе връчен на двамата бивши градоначалници от настоящия кмет Цонко Цонев по време на тържествената програма по случай Деня на Каварна - 6 май. Празникът започна в 9.30 ч. с литургия, отслужена в църква "Свети Георги". След официалното откриване на новата административна сграда на Община Каварна, денят продължи с тържествен концерт с участието на Веселин Маринов, Илия Луков и фолклорен танцов ансамбъл "Бизоне" - Каварна.

Кулминацията на програмата е концертът на легендарната американска група Rhino Bucket, който ще започне в 21.00 часа в центъра на града. Входът е свободен за всички.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).