Близо 10 000 души се забавляваха на рождения ден на "Албена"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:13 / 25.08.2011
644
Ръководството на Албена подари уникален концерт на своите гости по случай 42-ия си рожден ден. Късно снощи сцената в райското кътче на Добруджа бе взривена от мегазвездата на родната ни поп музика Георги Христов и рокдинозаврите от група Сигнал. Близо 10 000 души се бяха въоръжили с фотоапарати, телефони и видеокамери, за да запечатат впечатляващата нощ. Тя пяха незабравимите песни на изпълнителите и дълго не им позволиха да слязат от сцената, а след това взеха автографи от своите любимци и си направиха снимки за спомен.

Празничната вечер започна с изпълнение на ансамбъл "Варна" и хоро на зеления килим до администрацията. След това студентите поставиха началото на летните си игри със запалване на огън с факла от олимпиадата в Мюнхен през 1972 г.

Бурни овации получиха изпълненията на децата от руското национално радио и телевизия, както и хорът на китайското радио. Децата от далечната азиатска страна инжектираха публиката с голяма доза гордост, като изпълниха Хубава си моя горо на български, след което Косара Цонева и Йоана вдигнаха градуса на настроението на с ритмични и хитови изпълнения. Точно в полунощ младата хаус звезда DJ DIASS поднесе истински коктейл от горещи парчета.

Всички изпълнители получиха специални грамоти за участие в концерта по случай рождения ден, а домакините зарадваха присъстващите и с огромна вкусна торта.

Водещ на вечерта бе неуморимия Теди Джорджо, който отново показа най-доброто от себе си, а гостите на комплекса бяха поздравени лично от търговския директор Маргита Тодорова. Последните минути на тържествения ден бяха изпратени с прекрасна заря.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).