Бургас учи Варна как се възпитават деца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 18.03.2011
561
Дискусионен семинар за новите моменти в предучилищното възпитание стартира в курорта Св. Константин. Вчера и днес там се обсъждат новите акценти в управлението на този вид дейност. Участват директорите на общинските детски градини във Варна. Обсъждат се още акцентите на системата на вътрешен контрол в общината, изисквания и вътрешния одит, бюджетът и др. Представен беше опитът на община Бургас за прилагането на делегирани бюджети при отглеждането на малчуганите.

Доц. Иван Иванов от ШУ "К. Преславски" изнесе доклад за моделите на взаимодействие между детската градина и семейството и стратегии за решаване на конфликти. Трудово-правните проблеми и казуси обсъди юристът Наско Станев. За новите акценти в управлението на предучилищното образование ще говори днес зам.-кметът на община Варна Коста Базитов.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).