Бяла се готви да открие "Седмицата на морето“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 01.08.2013
923
Седмицата на морето в град Бяла е традиция възникнала през 80те години на XX век и успешно се е запазила до днес. Всички жители на града с нетърпение очакват началото й.
Програмата за "Седмица на морето - 2013" е цветна и разнообразна. Всички концерти ще се проведат на сцената на площад "Европа", в центъра на гр. Бяла.
За откриване на празненствата на 1 август от Общината са поканили Фолклорен ансамбъл "Елика". На втори за доброто настроение на жителите и гостите на града ще се погрижат Румънеца и Енчев. В събота (3 август) любителите на спорта ще могат да се включат в традиционният турнир по плажен волейбол. Във вечерните рок шоу от група "Рока рола". В неделя спортните изяви продължават със състезание по плуване за деца и конкурс за пясъчни замъци. Вечерта трио "Уникалните гласове" ще изнесе концерт.На пети август в ранния след обед асфалта пред сградата на общинската администрация ще бъде превърнат в платно, заради конкурса "Рисунка на асфалт", а по- късно Вики Терзийска и Десислав Данчев от група "Мастило" ще ни понесат на "Памуковите облаци". Шести август сцената на площад "Европа" ще посрещне поп - дуета Албена и Мартин. На следващия ден жители и гости на града ще могат да се насладят на Тони Димитрова. Седмицата на морето ще завърши на 9 август (петък) с програма на Националния фолклорен ансамбъл "Българе."

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).