Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Цветанов подкрепи кандидатите на ГЕРБ за кметове във Варненска област
Автор: Екип Varna24.bg 14:54 / 26.09.2011Коментари (0)2501
© Varna24.bg
Председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, заедно с областния координатор на ГЕРБ - Варна Павел Димитров, посетиха всички общини от Варненска област. Двамата поставиха официалния старт на кампанията по места и подкрепиха кандидатите за кметове на общини и на села, както и кандидатите за общински съветници от партията.

"Ще спазим традицията. Ще водим позитивна и прагматична кампания", заяви Цветанов. "Предстоят ни 2 вида избори - местни и президентски. Очакваме и 2 победи", продължи зам.- председателят на ГЕРБ и призова гражданите да подкрепят кандидатите на ГЕРБ, като изберат №2 в бюлетините.

"Днес поставяме официално началото на предизборната кампания на ГЕРБ във всички общини във Варненска област. Ние ще използваме периода до местните и президентски избори на 23 октомври, за да представим пред гражданите, нашата визия за развитието на всеки град, село и община. Ще водим коректна и положителна кампания, ще бъдем ЗА, а не против. Защото ние, представителите на ГЕРБ, работим активно и ще дадем всичко от себе си, за да направим общините от Варненска област по-добро място за живеене, което предлага спокойствие и възможност за реализация на всеки човек", коментира и областният координатор на ПП ГЕРБ - Варна Павел Димитров.

Началото на предизборната обиколка на Цветанов и Димитров бе поставено в Бяла, където ГЕРБ издигна Анастас Трендафилов за кандидат за кмет. Той вече има зад гърба си един успешен мандат като кмет от ГЕРБ, през който доказа управленските си качества и подобри значително инфраструктурата и условията на живот в Община Бяла.

В Долни чифлик Цветанов и Димитров бяха посрещнати от кандидата за кмет д-р Димитър Анастасов и стотици жители на общината. Цветан Цветанов и Павел Димитров призоваха жителите на Община Аврен да подкрепят кандидата за кмет Емануил Манолов. Стотици граждани се бяха събрали на площада в центъра на Белослав, за да посрещнат Цветан Цветанов и Павел Димитров и да дадат подкрепата си за кандидата за кмет Милко Тодоров. Амбицията на Милко Тодоров е да създаде общинска администрация, която да работи изцяло в полза на гражданите. Твърдо убеден е, че управлението трябва да се води при пълна прозрачност. Желанието му е в Община Белослав да бъде изградено истинско гражданско общество.

В Девня Цветанов и Димитров бяха посрещнати от кандидата на ГЕРБ за кмет Атанас Кузев. Той е млад, енергичен, с ясна визия за развитието на Девня и довършването на приоритетните за града проекти, които започна след като през 2007 г. спечели местните избори.

С подкрепата на съгражданите си се ползва и кандидатът за кмет на Суворово Живко Петров. През 2007 г. зае поста зам.-кмет на Суворово и като такъв не е пестил лично време и средства, за да помогне на всеки гражданин, който се е обърнал към него за помощ. Познава добре проблемите на общината и на нейните жители. Казва, че вратата на дома му винаги е отворена за съгражданите му. Сред целите, които си поставя като кандидат за кмет, е да въведе пълна прозрачност в работата на администрацията. Гарантира, че ще бъде максимално коректен към всички граждани, а приоритет в работата му ще са привличането на инвестиции и откриването на нови работни места в общината.

Цветан Цветанов и Павел Димитров посетиха и Вълчи дол, където кандидат за кмет на общината е Пенка Йорданова. На предходните местни избори тя бе избрана за общински съветник от ПП ГЕРБ. Познава добре проблемите, които вълнуват жителите на Вълчи дол и има качествата и вижданията как да се справи с решаването им. Сред приоритетите си Пенка Йорданова поставя още търсенето и привличането на инвеститори с цел разкриване на нови работни места в общината.

Във Ветрино кандидатът за кмет на ГЕРБ е д-р Димитър Димитров. Той е сред учредителите на ПП ГЕРБ. Сред приоритетите в работата му, ако бъде избран за кмет, ще е взаимодействието с местния бизнес с цел създаване на условия за разкриване на нови работни места. Категорично смята, че трябва да се направи всичко необходимо, за да се опазят съществуващите природни дадености в общината.

Хиляди жители на Община Провадия посрещнаха Цветан Цветанов и Павел Димитров и обявиха подкрепата си за кандидата за кмет Божидар Станков. Сред тях бе е и народният представител от ГЕРБ и ръководител на ГЕРБ - Провадия д-р Светослав Неделчев. Станков е добре познат от хората в Провадия, тъй като от 1998 г. насам е директор на местното Първо основно училище "Христо Смирненски". Съгражданите му го определят като честен и упорит човек, който знае как да постига целите си. А целите му, свързани с Провадия са да се пребори с високата безработица и да провокира хората да изразяват открито гражданската си позиция. Смята, че е един от основните проблеми на общината е този с чистотата и категорично заявява желанието си да се справи с него.

В Община Дългопол кандидатът за кмет на ГЕРБ е Янко Янков. Той има богат административен опит и ясни цели. Сред тях са намаляване на нивото на безработицата в общината, подобряване на инфраструктурата и привличане на външни инвеститори. Смята, че е необходимо да се наблегне и върху работата за привличане на средства по европроекти. Хиляди граждани дойдоха и на площада в Аксаково, за да подкрепят кандидатурата на Атанас Стоилов, които има зад гърба си три успешни мандата. Стоилов, които преобрази изцяло общината и привлече инвестиции за милиони евро, бе определен от Цветанов като модел за подръжание.




Още по темата: общо новини по темата: 390
18.12.2011 »
09.12.2011 »
05.12.2011 »
29.11.2011 »
25.11.2011 »
22.11.2011 »
предишна страница [ 1/65 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Отношенията София-Скопие
Ремонти във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: