Доуточняват маршрутни разписания на автобусната линия Провадия - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:41 / 21.09.2011
2412
Областният управител Данчо Симеонов върна шест проекта на маршрутни разписания по автобусната линия Провадия - Варна за доуточняване. Причината е, че в предложението, изпратено от кмета на Община Провадия инж. Георги Янев не са упоменати точно промените в разписанията по посочената автобусна линия, дали това е изменение на действащите разписания или е за разкриване на нови такива по линията Провадия - Варна, отпадането на спирки на разклона за с. Неофит Рилски и гр. Девня и включването на нова спирка - с. Староселец или разклона за него, както и че не е изяснено дали се запазва или се променя маршрута на движение.

Освен това в изпратеното до Областна администрация Варна предложение е посочено наличието на спирка с. Габърница, община Ветрино, за което представените проекти за разписания не са съгласувани от кмета на общината. Общински съвет Провадия като възложител на автобусните превози от квотата на община Провадия, не е изразил становище дали е съгласен с исканите промени на маршрутните разписания по автобусната линия Провадия - Варна.

Възоснова на всичко това Данчо Симеонов, областен управител на Област с административен център Варна върна внесените проекти на маршрутни разписания па автобусната линия Провадия - Варна за отстраняване на направените забележки и внасяне на ново предложение в съответствие с чл. 6а и чл. 6, ал. 1 или ал. 2 от Наредба 2/15.03.2002 г. за условията и реда за утвърждаване на транспортни схеми и за осъществяване на обществени превози на пътници с автобуси.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).