Гаич затруднен да работи, заради съдебни дела срещу него

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 04.05.2011
657
От съдебни дела срещу него Миролюб Гаич не можел да работи. Това заяви сръбският бизнесмен пред журналисти след приключилото днешно заседание на наказателно дело срещу него за присвояване на голяма сума пари, притежание на управляваното от него дружество.

С лека ирония Гаич обясни на журналистите, че в момента се занимавал с посредничество в областта на търговията, но не като фирма. На въпрос каква търговия, Гаич отговори: "всичко, по-малко олио - рафинирано, нерафинирано, малко брашно...". Гаич припомни, че от 1993 година срещу него се водят "милион дела", "утре дело, вдругиден дело, по вдругиден пак дело", дори се погешува като каза, че трябва в съда в Добрич да има пейка с надпис: "Резерве Гаич".

Сръбският бизнесмен изрази раздразнение по отношение на въпроси дали работи и подчерта: "Работим частично. Аз харесвам всички хора, сега е спокойно, трябва да се работи, нещо да се печели". Миролюб Гаич обясни дейности си със следната схема - намериш стока, продадеш я, получиш комисион и от това живееш, "като куче живееш". Сръбският бизнесмен обясни, че може всичко да прави, но не и далавери, както биха го обвинили, по неговите думи. Гаич зададе на журналистите риторичния въпрос: "Аз ли съм най-големият разбойник в тоя Добрич?".

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).