ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Избират най-добрия готвач на Балканите в "Св. Св. Константин и Елена" | ||||||
| ||||||
Мотото на конференцията е ТУРИЗЪМ, ДОБРОСЪСЕДСТВО, ПАРТНЬОРСТВО - СИЛНИ СМЕ ЗАЕДНО. Хотелиерските асоциации на 7 балкански държави – Сърбия, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Албания и България, вече са потвърдили участие в събитието. Официалното откриване на форума е утре от 10 ч. в 5-звездния хотел "Астор Гардън" в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Конференцията включва два панела: Първи панел: "Маркетингови действия за развитието на туризма на Балканите" и втори панел: "Кулинарията на Балканите – възможност за общи туристически маршрути". Кулминация на събитието е Балканската надпревара "Най-добър отбор Готвачи на БАХА". Тя ще избере отличниците в кухнята на 27 септември 2019 г. в Гранд хотел Варна – к.к. Св. Св. Константин и Елена. Водещ е телевизионният любимец Ути Бъчваров. Мероприятието се подкрепя от Община Варна, Министерство на туризма и к.к Св. Св. Константин и Елена". Конференцията и атрактивното събитие ще бъдат заснети от държавната телевизия на Сърбия, която идва у нас с 4 камери и ежедневно ще излъчва новини от мероприятията. Тя ще предава пряко в Интернет, както конференцията, така и конкурса. Ще бъде заснет и филм, който държавната телевизия на Сърбия ще излъчи през октомври. Награждаването на победителите в конкурса ще се проведе на 27.09.2019 г. от 17.30 ч. Паралелно с Балканската надпревара днес и утре ще бъде избран и най-добрият готвач на България. Конкурсът е организиран за втора поредна година, след 10-годишно прекъсване, от УС на БХРА, допълва ВИП Комюникейшън. БХРА е най-голямата браншова организация в туризма, състояща се от 36 структури в страната с 2500 хотели и самостоятелни ресторанти. Конкурсът "Най-добър готвач на БХРА за 2019 г." ще се проведе на 25 и 26 септември 2019 г. в Гранд хотел Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена, в рамките на форум "Туризъм и кулинария" в следните категории: 1. Категория Най-добър готвач на БХРА за 2019 г. 2. Категория Най-добър млад готвач на БХРА за 2019 г. 3. Категория Най-добър сладкар на БХРА за 2019 г. 4. Категория Най-добър млад сладкар на БХРА за 2019 г. Надпреварата е по регламент, изготвен от организаторите, на тема: Балканска гурме / етно / кухня. В конкурса ще участват голяма част от представителите на регионалните и местните структури на най-голямата браншова организация в туризма - БХРА. Също така ще участват и ученици от гимназиите по туризъм. Журито ще бъде съставено от известни специалисти в кулинарията, както и от представители на БХРА. А водещ на събитието е телевизионният любимец Ути Бъчваров. Мероприятието се подкрепя от Община Варна, Министерство на туризма и к.к Св. Св. Константин и Елена". Награждаването на победителите в конкурса ще се поведе на 26.09.2019 г. от 17.30 ч. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Ryanair пуска нови полети
10:59 / 28.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:46 / 29.11.2024
Важни новини за голям ремонт във Варна
16:36 / 28.11.2024
Вижте какви решения взе днес Общинския съвет на Варна
16:50 / 28.11.2024
Wizz Air със страхотни новини от летище Варна
14:55 / 28.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: