Избраха председател на Общинския съвет в Белослав

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:19 / 09.11.2011
4539
Женя Костова от ГЕРБ е новият председател на Общинския съвет в Белослав. Тя бе избрана с гласовете на 9 от общо 17 общински съветници на второто заседание на съвета след местните избори в присъствието на областния управител Данчо Симеонов и много граждани.

Другият кандидат за поста, Пепа Атанасова получи 1 глас. В урната бяха намерени и 7 празни бюлетини. В първото си изказване като председател на Общински съвет Белослав Женя Костова благодари на всички, които са я подкрепили и обеща да работи в интерес на общината и нейните жители.

Тя допълни, че с избора й местният парламент вече е готов да се заеме със задълженията си и да пристъпи към реална работа. За нея говори и областният управител Данчо Симеонов, според когото времето на предизборната полемика вече е отминало и трябва общинският съвет в Белослав час по-скоро да влезе в ролята си на местен законодателен орган.

"В общината предстои реализирането на редица проекти и затова очаквам от общинските съветници да загърбят партийните пристрастия и да работят заедно в името на хората", заяви Данчо Симеонов и сподели, че Областна администрация Варна е готова да помага за преодоляване на евентуално появили се трудности.

С избора на председател на Общински съвет Белослав приключи съставянето на общинските съвети във Варненска област. Първата среща на областния управител Данчо Симеонов с кметовете на 12-те общини от областта ще бъде на 11 ноември, когато ще се дискутира подготовката за зимния сезон. По идея на Данчо Симеонов на традиционните месечни срещи с кметовете занапред ще бъдат канени и председателите на общинските съвети.

Виж коментарите (1)

Още по темата (58):
14.12.2011 Две нови лица влизат в Общинския съвет
08.12.2011 Кметът на Аспарухово с нови заместници
07.12.2011 ГЕРБ – "Приморски" насрочи първото заседание на новия Обществен съвет за
района
30.11.2011 Председателка кара варненските съветници да гласуват "на сляпо“
30.11.2011 Общината става сергия за концесии
29.11.2011 Обсъждат изграждането на депо за рециклиране на строителни отпадъци край
Варна
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).