Изградиха жилищен комплекс “Балчик гардънс"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:56 / 20.10.2011
766
Приключи изграждането на жилищен комплекс "Балчик гардънс", гр. Балчик. Инвеститори в проекта са "Албена" АД съвместно с oбщина Балчик.

Комплексът се намира само на 50 метра от морския бряг на "Белия град", на 350 м от яхтеното пристанище и лятната резиденция на румънската кралица Мария - архитектурно-парков комплекс "Двореца".

Състои се от 78 апартамента и 6 вили с изглед към морето, построени сред естествен парк от вековни дървета.
Апартаментите се предлагат завършени "до ключ". В комплекса има двустайни и тристайни жилища, част са с изцяло морска панорама, останалите предлагат гледки към морската шир и белите скали, които дават името на "Белия град". На разположение на собствениците и гостите на комплекса са SPA център с фитнес зала, парна баня и сауна, басейн с дължина 25 м и детски дял, детска площадка, бистро. В допълнение 3 работещи световноизвестни игрища за голф са в непосредствена близост, както и балнеологична курортна зона "Тузлата".

Концепцията и визията на комплекса са решени в типичен за гр. Балчик стил - с местен естествен червен Балчишки камък, комбиниран с дървени орнаменти в тъмен цвят. Белотата на фасадата се допълва по уникален начин от естествената бяла скала, зеленината по околните хълмове и гладката синева над града.

"Балчик гардънс" е подходящ за целогодишно използване и за ваканция и почивки.

Ценността и потенциала на района са гарантирани от близостта и наличието на пешеходна връзка по самия морски бряг с красивия курортен комплекс "Албена" и летище Балчик.
В комплекса е предвидено постоянно присъствие на компанията инвеститор "Албена" АД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).