Кметът на Дългопол влезе в редиците на ГЕРБ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:54 / 15.04.2013
730
Кметът на община Дългопол Маринка Иванова влезе в редиците на ГЕРБ. През 2011 г. тя спечели местния вот като кандидат на НДСВ.

"Когато озлобени от успехите на ГЕРБ нападат агресивно хората с яйца и камъни, аз влязох в редиците на партията, заедно с още 90 души. Защото тази формация показа, че работи съзидателно!" Това обяви Маринка Иванова пред десетки свои съграждани по време на представянето на листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен район с водач Лиляна Павлова.

Изявлението на кмета предизвика аплодисменти в препълнената зала. "Ние сме земеделски район, трябва да сеем нивите си и да не допускаме плевелите", многозначително заяви Маринка Иванова.

Тя не пропусна да отбележи, че като кмет винаги е получавала подкрепа от правителството на ГЕРБ, тъй като управляващите не са делили кметовете на "наши" и "ваши".

"В следващия един месец при вас ще идват представители на различни политически партии, които ще ви предлагат чудеса от храброст. Ще ви обещават пенсии от 500 лв. и минимална заплата от 1000 лв. Ще ви обещават за строят мегаломански проекти, а всъщност ще ипотекират държавата. Ние ще ви говорим само истината, без празни обещания", сподели Лиляна Павлова. "Поемаме ангажимент да работим община Дългопол най-после да се сдобие със земеразделителен план", обяви пред хората Иван Портних - областен координатор на партията и 2-ри в листата. Заедно с тях бяха вицеадмирал Пламен Манушев, който е 3-ти в листата, и Красимира Анастасова - на 5-то място.

По-късно четиримата се срещнаха и с хората от община Провадия. По време на разговорите Лиляна Павлова запозна присъстващите с икономическата програма на ГЕРБ. Част от посочените акценти бе борбата с младежката безработица, преференции за работодателите, грижи за социално слабите, създаване на условия за ръст на икономиката, а оттам на пенсиите и заплатите.

"Като представител на малките общини, ще бъда връзката между вас и правителството", обеща Красимира Анастасова, която е от Долни чифлик. "Ще работя за това българската армия за ползва преди всичко услугите на нашите военни заводи", каза вицеадмирал Пламен Манушев, като допълни, че е следи отблизо работата на местния завод "Терем".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...
Тежка катастрофа! Един е загинал, трима са пострадали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).