Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кметът на Дългопол влезе в редиците на ГЕРБ
Автор: Екип Varna24.bg 11:54 / 15.04.2013Коментари (0)730
Кметът на община Дългопол Маринка Иванова влезе в редиците на ГЕРБ. През 2011 г. тя спечели местния вот като кандидат на НДСВ.

"Когато озлобени от успехите на ГЕРБ нападат агресивно хората с яйца и камъни, аз влязох в редиците на партията, заедно с още 90 души. Защото тази формация показа, че работи съзидателно!" Това обяви Маринка Иванова пред десетки свои съграждани по време на представянето на листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен район с водач Лиляна Павлова.

Изявлението на кмета предизвика аплодисменти в препълнената зала. "Ние сме земеделски район, трябва да сеем нивите си и да не допускаме плевелите", многозначително заяви Маринка Иванова.

Тя не пропусна да отбележи, че като кмет винаги е получавала подкрепа от правителството на ГЕРБ, тъй като управляващите не са делили кметовете на "наши" и "ваши".

"В следващия един месец при вас ще идват представители на различни политически партии, които ще ви предлагат чудеса от храброст. Ще ви обещават пенсии от 500 лв. и минимална заплата от 1000 лв. Ще ви обещават за строят мегаломански проекти, а всъщност ще ипотекират държавата. Ние ще ви говорим само истината, без празни обещания", сподели Лиляна Павлова. "Поемаме ангажимент да работим община Дългопол най-после да се сдобие със земеразделителен план", обяви пред хората Иван Портних - областен координатор на партията и 2-ри в листата. Заедно с тях бяха вицеадмирал Пламен Манушев, който е 3-ти в листата, и Красимира Анастасова - на 5-то място.

По-късно четиримата се срещнаха и с хората от община Провадия. По време на разговорите Лиляна Павлова запозна присъстващите с икономическата програма на ГЕРБ. Част от посочените акценти бе борбата с младежката безработица, преференции за работодателите, грижи за социално слабите, създаване на условия за ръст на икономиката, а оттам на пенсиите и заплатите.

"Като представител на малките общини, ще бъда връзката между вас и правителството", обеща Красимира Анастасова, която е от Долни чифлик. "Ще работя за това българската армия за ползва преди всичко услугите на нашите военни заводи", каза вицеадмирал Пламен Манушев, като допълни, че е следи отблизо работата на местния завод "Терем".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Специализирани полицейски операции в страната
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
50-ото Народно събрание
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: