Колони от автомобили и ТИР-ове по главен път Русе - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:11 / 09.10.2012
604
Колони от автомобили и ТИР-ове са се образували по главен път Русе - Варна в района на Ветрино. И в двете посоки движението е силно затруднено. Вероятната причина е въведената временна организация на движение на АМ "Хемус" в участъка от Ветрино до Каспичан и отбиване на движението през Ветрино и Нови пазар.

По данни на Областно пътно управление - Варна - временната организация на движение в посока София се налага заради рехабилитацията на пътен подлез на автомагистрала "Хемус" при км 379+414. Автомобилният поток е пренасочен по маршрута АМ "Хемус"- пътен възел "Ветрино" - път І-2 Русе - Варна през Ветрино и Нови пазар и включване на магистрала "Хемус" от пътен възел "Каспичан". При естакада Девня в посока София магистралата вече е отворена. Малко преди Девня в посока София се извършва ръчно изсичане на храсти. Засилен е трафикът по магистралата на коли и бусове в посока Шумен. Пътните настилки са сухи, времето е слънчево и почти тихо. Видимостта е добра.

Интензивен е трафикът и от Варна в посока Добрич и Балчик.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...
Тежка катастрофа! Един е загинал, трима са пострадали
20-годишно момиче се заби с колата в къща в село Къкрина – пораже...
Хванаха нелегални мигранти на един от булевардите в Бургас
Тежка катастрофа край Шумен, магистралата е затворена
Няма данни за пострадали или разрушения в Русенско след силното з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).